Sponsoriksi!

Rovaniemi roller derby etsii yhteistyökumppaneita

Rovaniemi roller derby on voittoa tavoittelematon, harrastajien itsensä omistama ja organisoima urheiluseura, joka toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Viime vuosina laji on kasvanut räjähdysmäisesti ja Suomessa toimivia seuroja on tällä hetkellä jo yli 20. Toistaiseksi olemme Lapin ainoa joukkue, jonka vuoksi peli- ja koulutusmatkat ovat pitkiä. Pelaamisen lisäksi seurassamme lajia voi harrastaa myös toimitsijana sekä seura-aktiivina erilaisissa tehtävissä.

Tarjoamme sponsoreille tilaisuuden saada näkyvyyttä järjestämissämme tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa. Olemme ahkeraa talkooväkeä, joten voimme auttaa yritystä esimerkiksi inventaariossa, tapahtuman järjestämisessä ja muutossa.

Yhteistyökumppaneilta toivomme tukea erityisesti pelimatkoihin, koulutuksiin ja tapahtumien järjestämiseen. Yritys voi halutessaan ostaa edullisen, valmiiksi laaditun sponsorointipaketin tai tukea toimintaa materiaalein, esimerkiksi teippi-, urheiluväline- tai arpajaispalkintolahjoituksin. Voimme myös yhdessä yrityksen kanssa rakentaa molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyömallin.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä sähköpostitse rovaniemirollerderby@gmail.com

Kiitos tuestanne:

Beebiken logo

 

 

 

 

www.beebike.fi