Roller derbyn harrastaminen Rovaniemellä

Rovaniemi roller derby järjestää jäsenilleen ja vierailijoille luisteluharjoituksia pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa ajalla tammikuu-toukokuu ja elokuu-joulukuu. Harjoituspaikkoja vuonna 2023 ovat Keltakankaan liikuntasali, Lyseonpuiston lukion liikuntasali sekä Kairatien liikuntasali. Harjoitukset kestävät yleensä 1,5 – 2 tuntia ja alkavat joko klo 18 tai 19. Käytämme Nimenhuuto.com – palvelua treeni-ilmottautumisjärjestelmänämme. Sieltä näet tulevat tapahtumamme, tervetuloa seuraamaan harjoituksiamme. Ole kuitenkin etukäteen yhteydessä meihin, niin tiedämme odottaa sinua.

Kuva Mika Laitinen

Harrastamisen hinta

Luistelun ja lajin kokeileminen on aina ilmaista. Lainaamme myös varusteet kokeilijoille.

Aloittelijakurssin hinta vaihtelee sen mukaan kuuluuko siihen kurssin aloittava boot camp, josta joudumme maksamaan tapahtumavuoron varausmaksun, sekä kurssin pituudesta. Vakiintunut hinta alekiskurssilla on 60 € – 75 € paikkeilla. Alkeiskurssimaksuun kuuluvat kaikki harjoitukset kurssin ajalta, seuran jäsenyys sekä teoriatunnit.

Jatkaessasi roller derbyä alkeiskurssin jälkeen, ovat maksut seuraavanlaiset.

Vuoden 2023 vahvistetut maksut:

MaksuMilloin maksetaanHintaHinta (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset)
Jäsenmaksukerran vuodessa tammikuussa60 €45 €
Kausimaksukerran kuukaudessa22 €18 €
Kertamaksuennen treenikertaa5 €

Kausimaksun voi maksaa myös kerralla kauden alussa. Kausi kestää 5 kuukautta; kevätkausi tammikuusta toukokuun loppuun ja syyskausi elokuusta joulukuun loppuun. Kausimaksu on tällöin 110 € tai alennusryhmille 90 €.

Lisäksi tarvitset tietysti varusteet. Seura ja sen jäsenet lainaavat / vuokraavat varusteita mahdollisuuksien mukaan. Ilmoittautuessasi aloittelijakurssille kerromme lisää varusteiden hankkimisesta ja lainaamisesta.

Joukkueessa pelaamisen aloittaessasi sinun tulee hankkia itsellesi pelipaidat (tumma ja vaalea). Ne tilataan yhteistilauksella ja maksavat noin 35 € kpl. Voit myös hankkia itsellesi tai joukkueelle sponsoreita, jolloin kaikkia hintoja pystytään madaltamaan.

Kuva Mika Laitinen